Lounais-Suomen Vuoden Ajokoira

Asiaa ajokokeista, näyttelyistä, valmennuksesta, metsästyksestä

Lounais-Suomen Vuoden Ajokoira

ViestiKirjoittaja heikki sikilä päivämäärä Ke Maalis 04, 2015 9:44 am

Virallisesti jänispuolen vuoden ajokoiraksi 2014 valittiin XX Varpuvitsan Saara om. Teuvo Heikola Laitilalasta. Koirana kuitenkin parempia tuloksia vuoden aikana saavutti Timo ja Heikki Muurisen koira XXX tähtivalio Jokirinteen Rami. Syy miksi Ramia ei voitu valita Vuoden koiraksi oli ,että Timo Muurinen ei muistanut ilmoittaa koiran tuloksia määräpäivään mennessä jäsensihteerille. Saaran valintapisteet olivat 26, Ramin olisivat olleet 36. Toiseksi tulleen koiran, XX Karkelon Säkän pisteet olivat 24, ja kolmanneksi tulleen XX tähtivalio Tärppästikun Fiinun 19 pist.
Laitoin tämän tiedoksi siksi, että aina koiran saamat tittelit eivät olekkaan yksinomaan koiran ansiota, vaan myöskin koiran omistajan tarkkaavaisuus ja muistaminen vaikuttaa koiran menestykseen ja palkitsemiseen..
heikki sikilä
 
Viestit: 376
Liittynyt: Ti Syys 04, 2012 2:41 pm

Re: Lounais-Suomen Vuoden Ajokoira

ViestiKirjoittaja Mari Lyytikäinen päivämäärä Ke Maalis 04, 2015 10:32 am

Koirat kun ei palkinnoista välitä eikä kaikki omistajatkaan. Meillä joihinkin Vuoden Koira -kilpailuihin ei ilmoittautunut ainuttakaan koiraa :shock:
Mari Lyytikäinen
 
Viestit: 115
Liittynyt: La Marras 03, 2012 5:38 pm

Re: Lounais-Suomen Vuoden Ajokoira

ViestiKirjoittaja Alpo Kananen päivämäärä Ke Maalis 04, 2015 1:06 pm

Mari Lyytikäinen kirjoitti:Koirat kun ei palkinnoista välitä eikä kaikki omistajatkaan. Meillä joihinkin Vuoden Koira -kilpailuihin ei ilmoittautunut ainuttakaan koiraa :shock:


Eikö vuoden koira palkinto voisi olla vaikka ruokasäkki koiralle ja metallinen ruokakuppi lisäksi, muovi pytyillä ei kukaan tee mittään. :wink:
Alpo Kananen
 
Viestit: 386
Liittynyt: To Elo 23, 2012 4:39 pm


Paluu AJOKOIRAHARRASTUS

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa