Kirjoittaja Aila Mikkola päivämäärä La Loka 04, 2014 2:38 pm
Terve Mika!
Kokeileppa tällaista:
1 jänis (irrota lihat luista ja kuutioi)
Ruskista lihapaloja hetkonen pannulla.
Räpistele hieman suolaa ja hienonnettua valkopippuria
Tee seos, jossa:
2 dl ketsuppia
2 dl vispi- tai kuohukermaa
2 dl riistalle sopivaa punaviiniä (viimeksi laitoin jotain Santa Helena-merkkistä, tais olla noin 8-9 euron hintaista/pullo)
Kaada ruskistetut lihapalat uunipataan, kaada seos päälle.Kansi padan päälle ja laita uuniin lämmöksi hiukka reilu 150 astetta.
Unohda uuniin pariksi, kolmeksi tunniksi ja tarjoile tumman riisin (perunakin varmaan käy) ja puolukkasörsselin kanssa.
Makoisaa. Kokeiltu myös rusakon kans ja oli ok.
Vanha resepti, jonka joskus jostain pongannut. Oli tällä reseptillä nimikin, vaan en muista mikä.
t. Arkajalkaisen Veetin omistaja